VB-Groep

Zorg

Smeets Vastgoedservice is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, 24-uursservice en verbouw. Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting.

We maken daarbij gebruik van de specifieke expertise van Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud, allen onderdeel van VB Groep. Maar ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Omdat vastgoedservice een vak apart is. Met een onderscheidende aanpak. Met een andere organisatie. Met gespecialiseerde mensen. Met de sleutelwoorden snel en adequaat. En met respect. Respect voor de gebruikers, bewoners en hun omgeving. Dáár ligt het accent. Voor de opdrachtgever en voor de bewoner.

Waarom renoveren en onderhouden in de zorg met Smeets Vastgoedservice?

  • Deskundig en veel ervaring
  • Hoge klanttevredenheid
  • Flexibel door schaalgrootte
  • Betrokken medewerkers met oog voor bewoners
  • Vergaande geautomatiseerde systemen

Resultaat komt samen in Kloostervelden

Binnen VB Groep bundelen zich de kennis en kunde van meerdere bedrijven. Bedrijven die hun expertise met elkaar delen. Bijzondere expertise, getuige de Brabantse Stijlprijs 2021 die werd toegekend aan het project Kloostervelden.

Kloostervelden is een unieke wijk in het Noord-Brabantse Sterksel, omgeven door natuur en gebouwd rond een historisch kloosterhart. Hier wonen, leven en zorgen 500 mensen met en zonder handicap samen. Hier is wonen zoveel meer; het is een thuis voor iedereen. Met deze ontwikkeling van omgekeerde integratie maken we impact op het individu, de omgeving en de gemeenschap. Een bijzondere plek waarmee we samen de wereld een stukje mooier maken.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld