VB-Groep

Activiteiten

Als Smeets Vastgoedservice zijn wij nauw betrokken bij onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij. Zodoende kunnen wij maatwerk leveren binnen de segmenten waarin wij actief zijn. We zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid bij onze klanten bijdraagt aan het opbouwen van een langdurige relatie. Dit doen we onder andere door te luisteren. Waar hebben onze klanten behoefte aan? Waar liggen zij 's nachts wakker van? Met onze diensten helpen we onze klanten bij het oplossen van hun problemen. Onze mensen doen dit door dagelijks klantverwachtingen te overtreffen, gedreven door passie en trots.

Sinds 1922 staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Sindsdien zijn heel veel projecten in diverse sectoren gerealiseerd. Zij vormen de basis voor de continuïteit van ons bedrijf. Kwaliteit en vakmanschap gelden voor het geleverde product. Maar ook voor slimme bouwtechnische oplossingen, nauwkeurige calculaties en het nakomen van afspraken. De waardering voor deze aanpak blijkt uit de positieve reacties van een groot aantal vaste relaties.

Niet Planmatig Onderhoud

Wij verzorgen het Niet Planmatig Onderhoud voor een aantal woningcorporaties in Limburg. Daarbij gaat het om reparaties, mutatieonderhoud en binnenonderhoud op verzoek van de klant.

Lees meer

Bouwservice

Bouwservice richt zich op een snelle en effici├źnte uitvoering van bouwprojecten. Wij denken graag mee en zijn in staat snel te schakelen.

Lees meer