VB-Groep

Dit zijn wij

Werken bij Smeets Vastgoedservice?

Dat kan! Steeds meer opdrachtgevers renoveren- en onderhouden met Smeets Vastgoedservice aan een duurzame toekomst en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie. Collega’s die met enthousiasme aan diverse projecten werken. Die graag timmeren aan hun eigen ontwikkeling en ontplooiing. En die een steentje willen bijdragen aan duurzame bouwoplossingen voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als groot onderhoud-projecten.

Bekijk vacatures

Onze kracht

Samen bereiken we meer dan alleen. Daar zijn we van overtuigd. We doen er dan ook alles aan om de samenwerking tussen organisatie en medewerkers te stimuleren en te bevorderen. Met onze informele, maar professionele familiecultuur hebben we oog en oor voor alle medewerkers. Iedereen doet mee, want resultaat komt samen.

Onze kracht

VB Academy

We helpen onze medewerkers graag om hun ambities waar te maken en het beste uit zichzelf te halen. Daarom hebben we onze eigen VB Academy opgericht. Met als doel te leren en inspireren.

Lees meer

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, die mede invulling geven aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als leerling, stagiair, afstudeerder of trainee.

Meer informatie

Onderdeel van VB Groep

Smeets Vastgoedservice maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven op het gebied van ontwikkelen en bouwen met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijkertijd maken de bedrijven gebruik van elkaars specifieke expertise. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven gemiddeld 300 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto 'Resultaat komt samen'.

Meer over VB Groep

Werken bij VB Groep? Onze collega's vertellen waarom!

Vacatures

Vocht- en bouwtechnische deskundige

  • Smeets Vastgoedservice (Maastricht)
  • 32- 40 uur

Timmerman / timmervrouw mutatieonderhoud

  • Smeets Vastgoedservice (Maastricht)
  • 32 - 40 uur

Timmerman / timmervrouw reparatieonderhoud

  • Smeets Vastgoedservice (Maastricht)
  • 32 - 40 uur

Open sollicitatie

  • Smeets Vastgoedservice (Maastricht)
  • 32 - 40 uur