VB-Groep

Bouwservice

Het zijn niet uitsluitend complexe en omvangrijke projecten waarvoor opdrachtgevers ons weten te vinden. Vaak gaat het om een eenvoudiger of juist specialistischer werk. Soms kleinschaliger, maar daarom niet minder belangrijk; voor de opdrachtgever niet en voor ons evenmin. Werk dat wel met dezelfde professionaliteit en kwaliteit moet worden aangepakt. Daarvoor hebben we een apart bedrijfsonderdeel: Bouwservice.

Waarom Bouwservice?

  • Verbouw, uitbreiding, renovatie
  • Ook kleinere werken professioneel uitgevoerd
  • Eigen vaklieden; sociaal en communicatief
  • Snelle start werkzaamheden

Voorbereiding en uitvoering

Bouwservice richt zich op een efficiënte en hoogwaardige voorbereiding en uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden. Doorgaans zijn dit werken die niet starten vanuit een uitgewerkt ontwerp en technische omschrijving, maar die globaal staan omschreven op enkele A4’tjes. Voor de mensen van Bouwservice is dat genoeg om van daaruit de engineering voor hun rekening te nemen, en de bouwkosten te bepalen. Op basis van hun ervaring en expertise komen ze heel snel tot een oplossing met de beste materiaalkeuzes en detailleringen.

Snel aan de slag

De Bouwservice-afdeling is efficiënt ingericht en gaat aan het werk zonder weken van ontwerpen, contractvorming en andere procedurele zaken. Zij heeft een groot team van eigen timmerlieden, tegelzetters, metselaars, stukadoors en andere vaklui in dienst. Dit team werkt continue aan middel grote en kleine werken in ziekenhuizen, verpleeghuizen, bedrijfsgebouwen, scholen en meer. Zij kan snel aan de slag, als een klein en wendbaar team. Maar wel vanuit kwaliteitsnormen van een grote, professionele organisatie.

Omgeving in gebruik

Wij weten dat dergelijke bouwwerkzaamheden veelal plaatsvinden in een omgeving die volop in gebruik is. De medewerkers weten wat het inhoudt om te werken “met de winkel open” in een omgeving waar mensen wonen, werken, leren, winkelen. Het zit in het DNA van de mensen van Bouwservice om daar correct mee om te gaan, in kleding, gedrag en communicatie. Daarnaast nemen ze alle mogelijke maatregelen om de veiligheid te waarborgen en overlast tot een minimum te beperken. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van werkzaamheden voor en na de reguliere werk- en openingstijden of door sloopwerkzaamheden te verrichten in het weekend of in schoolvakanties.