VB-Groep

Nieuwe samenwerkings-overeenkomst met woningcorporatie ZOwonen

13 juni 2024

Vandaag heeft Smeets Vastgoedservice een nieuwe langdurige samenwerkingsovereenkomst ondertekend met woningcorporatie ZOwonen voor Bouwkundig Interieuronderhoud (PBI). Deze samenwerking kwam tot stand via een aanbestedingstraject, waarin we samen met Maasveste Berben Bouw en Grausbouw zijn geselecteerd.

Het nieuwe contract gaat in op 1 oktober 2024 en heeft een looptijd van vijf jaar met een optie tot verlengen van nog eens vijf jaar. We zijn trots erop dat we onze langdurige samenwerking met ZOwonen kunnen voortzetten. Samen met onze partners blijven we ons inzetten voor het welzijn van de bewoners en het behoud van kwalitatief, hoogwaardig vastgoed. Door de gezamenlijke inzet van Smeets Vastgoedservice, Maasveste Berben Bouw en Grausbouw wordt continue gewerkt aan het verbeteren van het wooncomfort en de leefbaarheid voor de bewoners van ZOwonen.

Deze samenwerking omvat het Bouwkundig Interieuronderhoud (PBI) en stelt ons in staat om effectieve en efficiënte onderhoudsdiensten te leveren. We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking en zijn vastberaden om de hoge kwaliteit en service te blijven bieden die onze klanten van ons gewend zijn.

V.l.n.r. René Vanhommerig (GrausBouw), Janine Godderij (ZOwonen), Marco Tax (Smeets Vastgoedservice) en René van de Mortel (Maasveste Berben Bouw)