VB-Groep

Kom'mit on Tour op bezoek bij Smeets Bouw & Smeets Vastgoedservice

21 maart 2024

Vandaag ontvingen wij Kom'mit on Tour op ons renovatie- en verduurzamingsproject in Stein. In samenwerking met ZOwonen en Vidar hebben we twintig huurders van woningcorporatie ZOwonen kennis laten maken met de bouwsector en de diversiteit van werkzaamheden bij Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice.

Samen op weg naar werk

Met dit initiatief helpt Vidar werkzoekenden en woningcorporatie ZOwonen haar huurders met het vinden van een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Zo kregen de deelnemers een rondleiding over het project en leerden ze meer over onze bedrijven om een goed beeld te krijgen van de bedrijfscultuur en de verschillende werk- en opleidingsmogelijkheden binnen onze organisatie.

Verbinden arbeidsmarkt en sociale domein

Kom’mit on Tour is een initiatief van Kom’mit en creëert maatschappelijke en economische waarde door zich te verbinden aan het sociale domein van de arbeidsmarkt. Zij informeren werkgevers over ontwikkelingen rondom arbeidsparticipatie en zetten beperkingen om in kansen door de verbinding te leggen tussen het werkveld en de maatschappij.

Onder het motto ‘we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’, dragen wij, samen met ZOwonen en Vidar, met trots bij aan dit initiatief en bieden deze mensen de kans om kennis te maken met diverse sectoren en beroepen, waaronder de bouwsector.

We kijken terug op een geslaagde dag waarin we niet alleen deelnemers hebben geïnspireerd, maar ook ons enthousiasme voor de bouwsector hebben kunnen delen.