VB-Groep

Ketensamenwerking Niet-Planmatig Onderhoud met Krijtland Wonen & Wierts BV

8 april 2022

Begin dit jaar werd nog een intentieverklaring getekend, maar nu ook de definitieve overeenkomst tussen drie partijen: Smeets Vastgoedservice, Krijtland Wonen en Wierts BV. Met deze overeenkomst zullen Smeets Vastgoedservice en Wierts BV zorgdragen voor het Niet-Planmatig Onderhoud van Krijtland Wonen.

Smeets Vastgoedservice en Wierts BV nemen voortaan het dagelijks onderhoud aan woningen van Krijtland Wonen voor hun rekening. Dit betekent dat zij zorgen voor de Niet-Planmatig Onderhoud. Onder Niet-Planmatig Onderhoud vallen de werkzaamheden op het gebied van reparatie-, mutatie- en vraaggestuurd onderhoud van badkamers, keukens en toiletten.

Smeets Vastgoedservice hecht een grote waarde aan langdurige samenwerkingen. Wij hebben hier ook veel ervaring mee bij woningcorporaties. Hierbij zijn vertrouwen, transparantie en continu verbeteren sleutelwoorden. Bij ons staat de bewoner centraal. Wij werken klantvriendelijk, snel en efficiƫnt. Onze mensen zijn er op ingesteld om te werken bij bewoners in huis. Ze nemen de tijd voor de bewoner en handelen hun werk netjes af, met zo min mogelijk hinder voor de bewoner. Ook nemen ze de sociale signaleringsfunctie op zich voor de corporatie.

Een mooie vorm van partnerschap voor zowel Smeets Vastgoedservice als voor Krijtland Wonen en Wierts BV. Samen zetten we stappen om huurders beter te helpen en ontzorgen bij het onderhouden en renoveren van woningen. Bovendien beheersen we kosten door efficiƫnt te werken en wisselen we relevante kennis uit om de samenwerking te blijven verbeteren en continueren.