VB-Groep

Directiewisseling VB Groep

24 september 2021

Per 1 september 2021 heeft er een directiewisseling plaatsgevonden bij VB Groep. Hans Geertman, Groepsdirecteur Bouwen, heeft per 1 september het stokje overgedragen aan Wouter Bezemer en Jeroen de Bekker. Wouter en Jeroen zijn vanaf 1 september gezamenlijk verantwoordelijk voor de diverse bouwbedrijven van VB Groep.

Hans Geertman, die vanaf 2006 actief was als Groepsdirecteur Bouwen zal tot 1 maart 2022 bij de organisatie betrokken blijven.

Robert van Boldrik, Algemeen Directeur van VB Groep: "Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en we zijn Hans zeer dankbaar voor zijn bijdrage hieraan. Ik heb er alle vertrouwen in dat we deze groei de komende jaren verder kunnen voortzetten. Jeroen en Wouter brengen beiden veel ervaring mee en ik kijk er naar uit de komende jaren samen mooie stappen te zetten."

Wouter Bezemer maakt reeds sinds 2007 onderdeel uit van VB Groep. Hij is begonnen als projectleider en sinds 2019 is hij Algemeen Directeur van Huybregts Relou. Deze rol zal hij blijven vervullen.

Jeroen de Bekker is sinds 1 februari 2021 in dienst bij VB Groep als Groepsdirecteur Bouwen en Algemeen Directeur van de nieuwe vestiging VB Bouw in Breda.

Directie Bouwen

Wouter Bezemer, Jeroen de Bekker, Hans Geertman